DOSTAVA

MINIMALNA NARUDŽBA

Ne postoji minimalna vrijednost naručenih proizvoda, a dostavu vršimo na području cijele Hrvatske. Pripreme za dostavu počinju po vašoj narudžbi, a dostava prema Vama kreće nakon vidljive uplate na računu.

CIJENA DOSTAVE

  • Za narudžbe vrijednosti do 500,00 kuna dostava iznosi 40,00 kuna.
    U navedenu cijenu je uključen PDV, a cijena dostave navedena je i u pregledu potrošačke košarice.

  • Za narudžbe u vrijednosti iznad 500,00 kuna dostava je besplatna.

NAČIN DOSTAVE

Narudžbe dostavlja GLS

Na ovoj stranici možete provjeriti lokaciju vašeg paketa putem tracking broja – https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke

Rok isporuke robe je dva do sedam radnih dana nakon zaprimljne uplate.

U izvanrednim slučajevima, ukoliko se dogodi da naručene robe u trenutku narudžbe nema na centralnom skaldištu, rok isporuke se može produžiti na dva tjedna do mjesec dana, ali o tome vas prije naravno obavijestimo.

U slučaju da je pošiljka koju ste primili vidljivo oštećena u transportu, tada takvu pošiljku nećete preuzeti već ćete bez odgađanja obavijestiti naše djelatnike kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke te vam, ako će to biti potrebno, poslati novu. Kod primitka robe dužni ste provjeriti ispravnost narudžbe na način da primljenu pošiljku i primljeni račun usporedite s narudžbom te ukoliko pošiljka ne odgovara narudžbi ili računu, bez odgađanja obavijeste nas.

Račun se dobiva s dostavljenim proizvodom.

Copyright © 2024 Verma d.o.o. Sva prava pridržana.